Φωτια Κερατεα / Fwtia Se Keratea Anabysso Olonyxtia H Maxh Me Tis Floges Vid Sportime Gr - Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί.

Φωτια Κερατεα / Fwtia Se Keratea Anabysso Olonyxtia H Maxh Me Tis Floges Vid Sportime Gr - Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί.. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην κερατέα, κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής, ενώ μάλιστα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Fwtia Sthn Keratea Eikones Apo Tis Floges Sto Pyrino Metwpo E8nos
Fwtia Sthn Keratea Eikones Apo Tis Floges Sto Pyrino Metwpo E8nos from www.ethnos.gr
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει. Χαμηλή βλάστηση καίει η φωτιά. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην κερατέα και συγκεκριμένα στην περιοχή ρουμουντί. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Οι φλόγες πέρασαν και από τις αυλές σπιτιών.

Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Νέος πύρινος εφιάλτης απειλεί την αττική, αφού έχουμε φωτιά στην κερατέα και μάλιστα σε δασική έκταση στην περιοχή ρουμουντί. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της πέμπτης στην κερατέα, στη θέση ρουμουντί. Οι φλόγες πέρασαν και από τις αυλές σπιτιών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής.

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η πυρκαγιά είναι μεγάλη, καίει. «η φωτιά ξεκίνησε από μια πευκόφυτη περιοχή κοντά σε σπίτια. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα.

Ektos Elegxoy H Fwtia Sthn Keratea Kahkan Spitia Ekkenwnontai Perioxes Se Anabysso Kai P Fwkaia Militaire Gr
Ektos Elegxoy H Fwtia Sthn Keratea Kahkan Spitia Ekkenwnontai Perioxes Se Anabysso Kai P Fwkaia Militaire Gr from www.militaire.gr
Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 17. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση σπιτιών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί.

Η φωτιά μαίνεται στην περιοχή ρουμούντι. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 17. Η πυροσβεστική επιχειρεί για την πλήρη κατάσβεσή της. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Ενημέρωση και ειδήσεις για το tagφωτιά κερατέα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς ξέσπασε φωτιά στην. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο ρουμουντί κερατέας. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, στην περιοχή ρουμουντί. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην κερατέα αττικής. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι.

Fwtia Twra Sthn Attikh Synagermos Sthn Keratea Newsique Gr
Fwtia Twra Sthn Attikh Synagermos Sthn Keratea Newsique Gr from newsique.gr
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση σπιτιών. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει η πυροσβεστική, η φωτιά είναι μεγάλη και καίει δασική έκταση. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί σπίτια, αν και είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Η νέα φωτιά σήμερα ξυπνάει ξανά φόβους στην αττική ειδικά μετά.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα σε δασική έκταση, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση σπιτιών.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούν εναέρια μέσα. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση πλησίον της περιοχής ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής αττικής. Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο και πιθανότατα οικόπεδο μέσα στον οικισμό, αλλά οι φλόγες κατευθύνθηκαν προς τον. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην κερατέα, κοντά στην περιοχή ρουμουντί του δήμου λαυρεωτικής, ενώ μάλιστα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά στην κερατέα. Η φωτιά που ξέσπασε στη φέριζα στην κερατέα μαίνεται σε ακαθάριστες οικοπεδικές εκτάσεις, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε, πριν λίγη ώρα, στην κερατέα. Είναι ανάμεσα σε κερατέα και λαύριο 50μέτρα από την λεωφόρο», είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος λαυριωτικής δημήτρης λουκάς. Στο σημείο βρίσκονται 36 πυροσβέστες με 17. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama